Selin ÇET - Matematik

Selin ÇET, Matematik öğretmeni, 13 Aralık 1988 Niğde´de doğdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Matematik Bölümünü bitirdi. Osmangazi Üniversitesi´nde Yüksek Lisansını tamamladı. Bir yıl özel bir kurumda çalıştıktan sonra Taşköprü Lisesi´ne atandı. Taşköprü Fen lisesi, Hatay Yayladağı Kız Meslek Lisesi, Hatay Reyhanlı Fen Lisesi, Ankara Şehit Demet Sezen Kız Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Ankara Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesi´nde görev yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme dçDeğerlendirme Abide çalışmalarında görev aldı. Halen Uluslararası Prof. Dr. Muhammed Hamidullah Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulunda görev yapmaktadır.