T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Uluslararası Prof.Dr.Muhammed Hamidullah Anadolu İmam Hatip Lisesi

Doğa HALKA - Müdür Yardımcısı

17.04.1977 Zonguldak doğumludur.Eğitim hayatına Zonguldak Bahçelievler İlkokulunda başladı sonrasında orta ve lise tahsilini TED Zonduldak Kolejinde tamamladı.1996 yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanarak 2000 yılında mezun oldu.16.10.2000-2004 yılları arasında Kayseri Melikgazi İlköğretim Okulunda İngilizce öğretmeni olarak göreve başladı.Zorunlu hizmeti gereği 2004-2007 yılları arasında Bingöl İli Merkez Kazım Karabekir İlköğretim Okulunda görev yaptı.2007-2010yılları arasında Ankara Yenimahalle İsmet Kurtuluş İlköğretim Okulunda çalıştı.2010-2014 yılları arasında Türkan Azmi Köksoy İlköğretim Okulunda daha sonra da Ahmet Hamdi Tanpınar Ortaokulunda İngilizce öğretmeni olarak görev yaptı.2014 yılından sonra sırasıyla MEV Batıkent Ortaokulu,İsmet Kurtuluş İlkokulu,Mevlana Ortaokulu ve Ahmet Hamdi Tanpınar Ortaokulunda vekaleten müdürlük görevlerinde bulundu.Daha sonra Şehit Mustafa Aslan Ortaokulu ve Şehit Çağdaş Tamkoç Ortaokulunun kurucu müdürlüklerini yaptı.Ahmet Hamdi Tanpınar Ortaokulunda bir yıl İngilizce öğretmeni olarak çalıştı.Son olarak okulumuzun pansiyon sorumlusu müdür yardımcısı olarak çalışmaktadır.Evli ve iki çocuk sahibidir.Basketbol ve futbol oynamak , seyahat etmek ilgi alanları arasındadır.