Ock

Makro ölçekte Dünya'nın mikro ölçekte ise Türkiye'nin önemli problemlerinden biri olan çok kültürlülük farkındalığı yetisinin yetersiz olmasına, toplumumuzun prototipi olan okulumuzdan başlayarak küresel bir sorun olan çok kültürlülükten kaynaklanan ve gençlerin yaşam kalitesini düşüren bu problemlere kalıcı çözümler getirebilmek adına, hem kurumumuzda hem de ortaklarımızda (Litvanya, Polonya, Romanya, İtalya, Portekiz, İspanya) bulunan uluslararası gençlerin problemlerini çözme ihtiyacımızdan ötürü koordinatör ülke olarak yapmaya karar verdiğimiz Erasmus+ KA105 Gençlik  Değişimleri projesi başvurumuz kabul edilmiştir.

Ock

Ayın Oyunu ödüllü sorusunun talihlilerini belirlemek için 31.12.2020 tarihinde saat 20.00 da canlı yayında (ZOOM) çekiliş yapılmıştır. Yapılan çekilişte 9/C sınıfından Muhammet Seyfullah Höçük ödül almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

Sevgili öğrenciler, Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkumuzu genişletmemize ve yeni fikirlerle yenilikleri keşfetmek için becerilerimizi geliştirip kapasitemizi artırmamıza yardımcı olur.

May

BAŞKENT ÖĞRETMEN ATÖLYELERİ EKİM AYI PROGRAMIMIZ.

Ekm

Gönül verdim ezelden imân-u islâma ben,
Allah deyip atıldım bu şanlı meydâna ben,
katıldım imam-hatip´in neslinin saflarına,
vedâ ettim kırk yıldır hem can-u canâna ben.
Bedirlerden uhudlara varanlardan biriyim
geliyorum sevinin, ben imam-hatipliyim

Köklerim mâzidedir, yepyenidir geleceğim
bekleyin çok gecikmeden mutlaka geleceğim
milletimin ümidi olan yüce dâva için
gerekirse gözümü kırpmadan öleceğim
malarzgitten viyanaya uzanır benim elim
geliyorum sevinin, ben imam-hatipliyim

Ekm

15 TEMMUZU UNUTMADIK !  UNUTMAYACAĞIZ !  UNUTTURMAYACAĞIZ !

Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor;
Bir hilal uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor!

Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi,
Bedr'in aslanları ancak bu kadar şanlı idi.

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
"Gömelim gel seni tarihe" desem sığmazsın.

Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber,
Sana ağuşunu açmış duruyor Peygamber.

Ekm

15 Temmuz Şehit ve Gazilerimizi Unutmadık Unutturmayacağız !

May

İslam İşbirliği Teşkilatı´na üye 56 ülkeden lise seviyesindeki öğrencilerle Türkiye´deki gençlerin bir araya gelerek dünyanın ve İslam coğrafyasının sorunları ele alındı