Asım ÇANK - Okul Müdürü

ÖZ GEÇMİŞ

1966 yılında Samsun´da doğmuştur.İlkokulu Samsun´da, ortaokulu ve liseyi Çanakkale´de Gökçeada Lisesi´nde bitirmiştir.1995 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.Aynı yıl Samsun Yakakent ilçesinde öğretmenliğe başlamıştır.1998 yılında Milli Eğitim Bakanlığı´ndan ayrılarak özel sektöre geçmiş ve 10 yıl süreyle çeşitli dersanelerde öğretmenlik, dersane kuruculuğu, dersane müdürlüğü ve yayıncılık yapmıştır.2016 yılında tekrar milli eğitime dönerek edebiyat öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında okulumuza müdür olarak görevlendirilmiştir.Evli ve 4 çocuk sahibidir, şiir yazmak ve kitap okumak vazgeçemediği ilgi alanlarıdır.