Teknofest'e Başvurusu Yapılan "Ses Komutu İle Çalışan Telaffuz Eğitici Küre" Projemiz Proje Detay Raporlama Aşamasına Geçmeye Hak Kazanmıştır.

Okulumuz tarafından, Teknofest'e Eğitim Teknolojileri kategorisinden başvurusu yapılan "Ses Komutu İle Çalışan Telaffuz Eğitici Küre" projesi 82,67 puan ile detaylı rapor yazma aşamasına geçmiştir.

TE(A)CH takımı tarafından geliştirilen proje, belirli kazanımlar dâhilinde küçük yaş gruplarına hitap eden eğitici bir küre olup amacı; öğrenenin, hedef dilde edinmesi gereken kelimeleri doğru tonlamayla öğrenmesini ve doğru telaffuz etmesini sağlamak ve projemize eklenen çeşitli eğitici oyuncaklar ile hedef kitle için kelime öğrenim ve doğru telaffuz süreçlerini oyunlaştırarak, dijital uygulamalara bağımlı olmadan kalıcı öğrenmeyi gerçekleştirmektir.

Çalışmaları yürüten Matematik öğretmenimiz Kübra Çiçek'e ve öğrenci ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

Video için tıklayınız

Yayın: 22.05.2021 - Güncelleme: 22.05.2021 15:11 - Görüntülenme: 366