İNGİLİZCE ARTIK ÇOK KOLAY...

Dijital Portfolyo Çalışması ile İngilizce Artık Çok Kolay..

Okulumuz Uluslararası çok kültürlü ülkelerden gelen öğrencilerimizden oluşmaktadır. Bu şanslı ortamı Türkiye'de ilk defa İngilizce Zümremizin projesi ile değerlendirdik. Dijital portfolyonun başlangıcını yaptık. Öğrencilerimiz 9. sınıfta öğrendikleri İngilizceyi tüm yaşamsal ortamlarda kullanarak Youtube aracılığı ile çektikleri filmleri yayınlayacaklar. mezun oldukları güne kadar biriken her bir portfolyoyu dünyanın her bir yanından insanlar izleyecekler, yabancı dil öğrenme sınıflarında istenildiği takdirde yüzlerce yıl boyunca dijital dil öğrenme malzemesi olarak kullanabilecekler. Böylelikle öğrencilerimiz "Peripheral Learning" denilen teknikle İngilizceyi hem severek hem de eğlenerek öğrenecekler. Bu dijital arşiv sayesinde okulumuz dünyanın her yerinde tanınma imkanı bulmuş olacak.

Yayın: 06.11.2018 - Güncelleme: 17.06.2021 14:03 - Görüntülenme: 244