HEDEF YKS ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN MEZUN ÖĞRENCİLERLE ÇEVRİM İÇİ KARİYER SOHBETLERİ

HEDEF YKS ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZLE ÇEVRİM İÇİ KARİYER SOHBETLERİ

Hedef YKS çalışmaları kapsamında okulumuzdan mezun olmuş ve üniversiteye yerleşmiş öğrencilerimiz İslami İlimler Fakültesi öğrencisi Hamza YÜCEL,Yapay Zeka Mühendisliği öğrencisi Mustafa Mahmut ŞEN, Hukuk Fakültesi öğrencisi Mehmet Emin KAZDAL, Ekonomi öğrencisi Enes PIRPIR ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı öğrencisi Ömer GİRENİTLİOĞLU  ile Zoom  üzerinden 12.sınıf öğrencilerimizle buluşturduk. 20 Aralık Çarşamba günü akşam 21.00'de gerçekleşen sohbetle öğrencilerimizin moral ve motivasyonu artırılmış oldu.Toplantıya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

21-12-202321-12-2023

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 21.12.2023 19:08 - Görüntülenme: 37