T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Uluslararası Prof.Dr.Muhammed Hamidullah Anadolu İmam Hatip Lisesi

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI VE DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI İŞ BİRLİĞİYLE ÖĞRENCİLERİMİZ YARIYIL KAMPINA GİRDİLER

Okulumuz ulusal ve uluslararası öğrencilerine Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğiyle 19-22 Ocak 2024 tarihleri arasında Aydın / Efeler Gençlik Kampı'nda çeşitli sportif,sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılacağı bir yarıyıl kampı düzenlenmiştir.Bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı yetkililerine , okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

18-01-2024

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 11.02.2024 20:42 - Görüntülenme: 66