Fiziki Yapı

Okulumuzda öğrencilerin keyifle vakit geçireceği pek çok aktivite alanı bulunmaktadır. Basketbol, voleybol sahası, satranç odası, yüzme havuzu, iki adet cep sineması, birden fazla toplantı salonumuz ve bir konferans salonumuz bulunmaktadır. Okulumuzda ek binada 8 katlı pansiyon bulunmaktadır. Pansiyonda çok amaçli salon, etüt salonu, geniş ve hijyen bir yemekhane, ve sağlıklı ve dengeli beslenmenin sağlandığı, yemek listelerinin uzman bir diyetisyen tarafından hazırladığı  modern bir mutfak bulunmaktadır. Pansiyonda kalan öğrencilerimiz için üç öğün ve iki ara öğün yemek yeme imkanı bulunmaktadır. Temel ilk yardim malzemelerinin bulunduğu iki yataklı revir mevcuttur. Odalar iki kişiliktir ve 24 saat sıcak su ve internet altyapısı bulunmaktadır. Odalara ait banyo ve tuvalet mevcuttur. Okulumuzun bahçesinde cami ve misafirhane bulunmaktadır. Camii ögrencilerimizin mesleki tatbikat alanı olarak kullanılmaktadır. Çağdaş  sosyal donatı alanlariyla kurumumuzun asıl amacı farklı kültürlerle kucaklaşmak, bu kültürlerin etkileşiminden hem Türk hem de yabancı uyruklu gençlerin fayda görmesini sağlamaktır.

Yayın: 18.05.2020 - Güncelleme: 18.05.2020 03:43 - Görüntülenme: 1376