TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI BİRBİRİNDEN DEĞERLİ PROJELERİN SUNUMUYLA GERÇEKLEŞTİ

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI BİRBİRİNDEN DEĞERLİ PROJELERLE  SUNULDU

Okulumuz TUBİTAK 4006 BİLİM FUARI 24 Nisan Çarşamba günü Yenimahalle İlçe Şube Müdürü Sayın Cengiz ERKULA' nın okulumuza teşrifleriyle saat 09.30' da açılışı gerçekleşmiştir.10 Farklı alanda 19 projenin sunumu yapılmıştır.AR-GE Ulusal Projeler Ekibi Üyesi Sayın Canan ÖZER, projeleri incelemiştir.Çevre okullardan değerli müdürlerimiz bilim fuarımızı ziyarete gelmişlerdir.Celal Yardımcı Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Arif ÇILDIR'a, Şehit Mustafa ERDAL Ortaokulu Müdürü Sayın Mehmet DULKAN'a, Şehit Sercan Öztürk Anadolu Lisesi Öğretmenlerimize, Şehit Murat ÜÇÖZ MTAL öğretmen ve öğrencilerine , projelerde görev alan değerli öğretmen ve öğrencilerimize gönülden şükranlarımızı sunarız.

Yayın: 28.04.2024 - Güncelleme: 28.04.2024 21:59 - Görüntülenme: 24