T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Uluslararası Prof.Dr.Muhammed Hamidullah Anadolu İmam Hatip Lisesi

MUN KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZ İSTANBUL FSM ULUSLARARASI İMAM HATİP LİSESİ'NDE DÜZENLENEN KONFERANSA KATILDILAR

Öğrencilerimiz 200'den fazla katılımcının olduğu ve Türkçe,Arapça, İngilizce dillerinde Model Birleşmiş Milletler Konferansı'na katıldılar.Kudüs ve Küresel Uyumun Özünde Siyasi ve Dini Özgürlük, Özbekistan'da Çevre Sorunlarının Çözümüne Yönelik Stratejiler Geliştirme, Çin ve Tayvan Arasındaki Diplomatik Karmaşa, Suriye İç Savaşı ve Irak'taki Siyasi Kriz ve Güç Mücadelesi gibi pek çok konuda yapılan  konfernsta okulumuzu İngilizce dili komitesinde temsil eden  Sualla MUBARICK ve  Türkçe komitesinde temsil eden  Saidakhmed SERİK, ÜSTÜN DELEGE ödülünü almışlardır.Organizasyon sahibi okul ve ekibine teşekkür eder, okulumuzda bu organizede emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yayın: 28.04.2024 - Güncelleme: 28.04.2024 21:43 - Görüntülenme: 10