GENÇ SADA KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINA OKULUMUZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

GENÇ SADA  KUR'AN-I KERİM'i GÜZEL OKUMA YARIŞMASINA OKULUMUZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından mesleki yarışmalar kapsamında hazırlanan Anadolu İmam Hatip  Liseleri arası "Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"Ankara 3.bölge finali 16 yarışmacının katılımıyla okulumuzda gerçekleşmiştir.Yarışma birincisi okulumuz öğrencisi Muhammed Enes MERCAN, ikincisi Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emre SARIGÜL ve üçüncüsü Muhammed Hamdi Yazır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Abdulkadir DİNÇER olmuştur.Katılım ve desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mehmet Adil DOĞRUSEVER 'e ,yarışma jürileri İl Müftü Yardımcıları Sayın Fazlı  MUTLU ve Sayın Osman ŞEKERCİ' ye, Vaiz Sayın Sıddık YILMAZ' a, Melike Hatun Cami İmam Hatibi Sayın Selami SEÇKİN' e ve Köroğlu Cami Müezzin Kayyımı Sayın Vedat ÇOBAN' a ilaveten organizasyonda emeği geçen tüm danışman öğretmenlere teşekkür ederiz.

Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 11.01.2024 10:12 - Görüntülenme: 30